Entrada gratuïta al Narcís Sala pels veins del barri
@uesantandreu

El partit entre el Sant Andreu i el Terrassa serà l’enfrontament més destacat de la dinovena jornada de la Tercera Divisió. I la directiva quadribarrada ho sap. Per aquest motiu ha decidit que els veïns de Sant Andreu puguin accedir a l’estadi. El partit es disputarà aquest diumenge, 12 de gener, a les 12 h.

Veïns amb el DNI

Per aconseguir una entrada per al duel entre el Sant Andreu i el Terrassa caldrà que els veïns de Sant Andreu de Palomar s’acostin a les taquilles de l’estadi amb el document nacional d’identitat. Un cop comprovades les dades, se’ls facilitarà l’accés a totes les zones del Narcís Sala, excepte la tribuna principal.

El club vol omplir el camp ja que consideren que es tracta d’un partit molt important per a l’equip de Mikel Azparren. Els quadribarrats s’enfronten al segon classificat, un Terrassa que es troba empatat a punts amb el líder, el CE l’Hospitalet.

Preus populars

Pel que fa a l’afició del Terrassa, aquesta s’ubicarà al Gol Sud del Narcís Sala. Els socis del club egarenc i el públic en general podran accedir a l’estadi per cinc euros. Aquest iniciativa ja fa temps que l’apliquen diversos clubs de Tercera per promocionar el futbol territorial.