El nou format de la Supercopa d’Espanya ja està en marxa. El primer classificat per a la final de diumenge, 12 de gener, és el Madrid, que va guanyar el València per 1 a 3. Aquest dijous serà el torn del Barça, que s’enfrontarà a les semifinals a l’Atlètic de Madrid.

El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha dit que “busquem la victòria”, però també ha assegurat que són conscients de la “dificultat de jugar contra l’Atlètic”. L’entrenador ha fet referència a l’últim partit de Lliga contra els madrilenys, que es va resoldre en els últims minuts a favor del Barça, per dir que contra els matalassers no hi ha partits fàcils. Valverde ha dit que “hem d’estar atents”, perquè en aquest format d’eliminatòria qualsevol error es paga amb l’eliminació.

Simeone: “L’únic resultat que compta és guanyar”

El tècnic de l’Atlètic de Madrid, Diego Pablo Simeone, ha dit que es tracta d’una eliminatòria i que, per tant, “l’únic resultat que compta és guanyar”, ja que, si no, en quedes fora. L’entrenador ha explicat que tots dos equips intentaran aconseguir la victòria amb el seu joc. Respecte al Barça, ha assegurat que “tots coneixem el seu futbol ofensiu” i que, mitjançant les individualitats, “trenca qualsevol treball col·lectiu”.