El Feliu i Codina ha viscut una jornada inoblidable en el partit entre l’Horta i el Prat. El gol de Genís Blasco, a l’últim minut de partit, ha desfermat la bogeria entre tècnics, jugadors i seguidors. Un dels més satisfets, evidentment, ha estat el golejador del partit. Blasco va fitxar per a l’Horta fa cinc temporades i ha començat el 2019 amb bon peu, o en aquest cas, amb un bon cop de cap.

Alegria Genís Blasco i Sergio Castillo, jugadors UA Horta

A peu de camp hi hem pogut viure moments curiosos, com els comentaris entre els entrenadors Nacho Castro i Pedro Dólera amb els àrbitres o l’explosió de joia de l’entrenador de l’Horta quan el seu equip ha fet el gol de la victòria. El triomf davant l’AE Prat (1-0) i la sisena posició al campionat és una bona mostra que els hortencs han fet un primer tram de la temporada espectacular. Amb la victòria, contra el Prat, el conjunt del Feliu i Codina es treu l’espina del 4 a 0 encaixat al municipal Sagnier.

La cursa de Nacho Castro

El gol al minut 89 de Genís ens ha deixat una altra imatges curiosa, la del tècnic de l’Horta, Nacho Castro, corrent per tota la banda, per abraçar-se als seus jugadors. És una circumstància molt semblant a la que va viure Pep Guardiola amb el gol d’Iniesta a Stamford Bridge.