El somni de la Champions va prenent forma. El Barça veu el trofeu cada cop més a prop. Només unes semifinals separen les de Lluís Cortés de la seva primera final europea. Un objectiu que ja no és cap tabú al club blaugrana. Això sí, arribar a Budapest no serà fàcil. L’últim esglaó serà un Bayern de Munic que és una piconadora a Europa.

El Bayern, un equip sòlid i efectiu

Sota les ordres de Thomas Wöler, les bavareses s’estan passejant pel vell continent amb mà de ferro. Amb un joc directe i sense contemplacions en defensa, les alemanyes encara no han perdut cap matx en aquesta Champions. De fet, només han cedit un empat i han encaixat dos gols en 6 partits. Les de Lluís Cortés hauran de vigilar de ben a prop Jill Roord, Sara Däbritz i Mandy Islacker. La primera és una jove migcampista holandesa amb molta arribada que ja ha fet quatre gols a la competició. Däbritz i Islacker són les dona gol, amb 12 dianes cadascuna a la Lliga. Islacker, a més a més suma tres gols a la Champions, i és la referència en atac. Una petita davantera que ja sap que és guanyar la Champions. L’any 2015 va fer el gol de la victòria amb el Frankfurt. Una precisa vaselina que va desfer l’empat a 1 al temps afegit. Però aquestes jugadores no són les úniques que cal vigilar, ja que el Bayern és l’equip que més jugadores aporta a la selecció alemanya. Al bàndol blaugrana, il·lusió però sense por.

El Barça aposta per la Champions

El Barça torna a arribar a la semifinal de la Champions per segon cop a la seva història. Les blaugrana ja van poder tastar l’any passat com de dur és l’últim esglaó cap a la final. El PSG no va donar opció i va guanyar 1 a 3 al Mini i 2 a 0 a París. Un cop de realitat que ha servit per aprendre i per ser més fortes. Amb la Lliga difícil, les blaugrana ho apostaran tot a la Champions. El somni de dominar al vell continent passa per Baviera.