El Barça rep la Reial Societat

El Barça ha guanyat la Reial Societat per 2 a 1 i, per tant, és una miqueta més a prop del títol de Lliga. Els blaugrana no han fet un bon partit, però ja només necessiten sis punts per ser campions.

Lenglet obre la llauna

El Barça ha sortit a revolucions baixes i li ha costat generar ocasions i perill a la porteria de la Reial Societat, que tampoc no ha fet gran cosa. El partit s’ha animat a partir del minut 27. Messi ha llançat una falta que ha sortit una mica alta per sobre el travesser. Els blaugrana han intensificat la pressió i no deixaven sortir els bascos amb comoditat. Tot i això, ha estat la Reial qui ha estat a punt d’inaugurar el marcador. Ter Stegen ha salvat una claríssima rematada de Juanmi i després William José no ha encertat entre els tres pals. El Barça ha seguit picant pedra. Ha estat imprecís, però no ha deixat d’insistir i després de dues ocasions de Messi i Luis Suárez ha arribat el gol. Era el minut 44 quan Lenglet ha rematat perfectament un córner per fer el 0 a 1.

Jordi Alba fa el gol de la victòria

La segona part ha començat amb més ritme. La Reial ha sortit arriscant una mica més. Ha pressionat la sortida de la pilota del Barça i els blaugrana han esperat el seu moment. La primera ocasió d’aquests segons 45 minuts l’ha tingut Dembélé. Però han estat els bascos els qui han marcat. Gran passada en profunditat de Merino, que Juanmi ha aprofitat per fer l’empat a 1. L’esperança de treure alguna cosa de la Reial del Camp Nou ha durat dos minuts, el temps que ha trigat Jordi Alba amb un xut creuat i col·locat per marcar el 2 a 1.  Tot i el segon, els blaugrana han seguit sense trobar-se còmodes i no han pogut tancar el partit, tot i endur-se els tres punts.