L’Espanyol femení jugarà aquest 22 d’abril, dilluns de Pasqua, a les 11 del matí contra l’Atlètic de Madrid a l’RCDE Stadium. Totes les localitats que el club tenia disponibles es van exhaurir i s’espera que hi hagi una gran entrada. El camp del club blanc-i-blau té una capacitat per a 40.500 espectadors. Si aconsegueixen omplir o superar  els 12.178 espectadors, superaran amb escreix el rècord de futbol femení a Catalunya. Lluny quedaran els 60.739 del Wanda Metropolitano en el matx entre l’Atlètic de Madrid i el FC Barcelona com a rècord mundial d’una competició de clubs.

L’RCDE Stadium podria estar ple

El club, sorprès per la rapidesa

L’RCD Espanyol s’ha mostrat sorprès, no perquè s’hagin exhaurit les localitats, sinó per la rapidesa en què s’ha fet. El club ho va anunciar el 16 de gener i 10 dies abans de disputar-se ja no quedaven localitats (gratuïtes) per veure el partit. El director de Màrqueting i Comercial del club, Agustí Filomeno, ha destacat que és “un orgull poder omplir l’estadi” i espera que “tothom que tingui entrada vagi al camp o, si no hi pot anar, les cedeixi al club perquè hi ha llista d’espera”.

RCDE Stadium Espanyol Atlètic Madrid

Il·lusió per un partit històric

Les jugadores i el cos tècnic consideren que és un honor el fet de disputar aquest partit en un escenari tan especial. L’entrenador del club, Salva Jaspe, creu que serà “especial per a l’equip” i que no caldrà una motivació especial. De fet, creu que la feina la tindrà el cos tècnic per “explicar a aquelles futbolistes que no puguin jugar el perquè”. Jugar contra el líder i campió de Lliga actual serà difícil, però Jaspe diu que “sortirem a competir”.

Una feina de base

El director general esportiu del club, Òscar Perarnau, destaca la feina que hi ha al darrere d’aquest partit. “Hi ha molt gent implicada, des de fa anys, en la construcció d’una infraestructura en el futbol femení”. De fet, l’RCD Espanyol té un total de 139 jugadores des del futbol professional i fins a l’aleví, que juguen a futbol 7. En total hi ha, en aquests moments, nou internacionals des de la selecció espanyola absoluta i fins a la sub 16 i 22 en les diferents seleccions catalanes.