stoichkov carrega contra Dembele

L’exjugador i mite del Barça Hristo Stóitxkov ha carregat contundentment contra Ousmane Dembélé després de la polèmica sobre la seva possible sortida i del missatge que va enviar al club. A més, l’exjugador búlgar ha donat suport a Xavi Hernández en aquest cas.

“No has entès mai què és el Barça, no taquis l’escut”

Stóitxkov ho ha fet en un programa de televisió en directe. Ha tret un paper en què tenia apuntades les estadístiques del jugador francès i les ha començat a repassar. “20 partits sencers en quatre anys i mig, en la meva època netejaves les botes. 108 partits lesionat, 18 gols, 16 assistències. 140 milions més variables. Jo em vaig implicar al Barça, i tu? Mai has entès què és el Barcelona. Si no vols estar al Barça, no embrutis l’escut, deixa la samarreta i digues que marxes”.

Quatre anys i mig enganyant la gent

L’exjugador i guanyador de la Pilota d’Or, segueix: “Gràcies per estar quatre anys i mig enganyant la gent que sap jugar a futbol, t’ho dic jo, perquè jo vaig jugar en aquesta posició. Tu mai et vas implicar en saber els jugadors que han jugat en aquesta posició en aquest club. I si no t’agrada Barcelona, moltes gràcies i adeu“.

Missatge a Laporta i Xavi

Stóitxkov acaba amb un missatge per a Laporta i Xavi: “Senyor Laporta, obre la porta, i que se’n vagi. Aquells qui no senten els colors, que marxin. I Xavi, t’aplaudeixo que no el portis al vestidor, perquè aquest vestidor mereix respecte. Amb 121 anys d’història es mereix respecte. Si algú no respecta el nostre club, el nostre escut, fora“.