Pedri

Pedro González López, conegut futbolísticament com a Pedri, viu una relació molt especial i intensa amb les pròrrogues. En l’últim any el migcampista blaugrana n’ha jugat un total de 13 dels 16 partits que ha disputat i que eren susceptibles d’acabar en temps extra.

Un especialista en pròrrogues

L‘última pròrroga que ha disputat Pedri és la que va jugar en els vuitens de final de la Copa del Rei davant l’Athletic Club. A més, va ser ell mateix amb un gol en el minut 93 qui va provocar que es disputés el temps extra. El migcampista blaugrana, amb un xut des de l’interior de l’àrea, va superar el porter basc Agirrezabala. De fet, els dos partits que Pedri ha disputat aquest 2022 han acabat amb pròrroga. El primer va ser les semifinals de la Supercopa d’Espanya davant el Madrid.

El primer partit amb pròrroga de Pedri en aquesta sèrie va ser el 13 de gener del 2021. Concretament contra la Reial Societat a les semifinals de la la Supercopa d’Espanya. El segon només uns dies després, a la final de la Supercopa de la temporada passada contra l’Athletic Club. També amb el Barça va disputar tres pròrrogues a la Copa del Rei. Van ser contra el Cornellà, Granada i Sevilla.

Entre el Barça i la selecció espanyola

Va arribar l’estiu i es va acabar la temporada de clubs i va començar la de seleccions. Pedri va ser peça fonamental de la selecció espanyola de Luis Enrique a l’Eurocopa, ja que en aquesta competició el combinat estatal i, per tant, Pedri van jugar tres pròrrogues més. Davant Croàcia, Suïssa i Itàlia. Però aquí no va acabar la història, ja que el canari va disputar els Jocs Olimpícs de Tòquio amb la selecció espanyola olímpica i aquí va tornar a disputar tres temps extres. Va ser contra la Costa d’Ivori, el Japó i el Brasil.

L’any 2021, per tant, entre Supercopa, Copa del Rei, Eurocopa i Jocs Olímpics, Pedri va disputar 11 pròrrogues. Aquest 2022 ja en suma dues. En total, 13 temps extra en l’últim any.