Leandro Cabrera

Leandro Cabrera està en estat de gràcia. Als 30 anys ha rebut la notícia que ha estat convocat per primera vegada amb la selecció del seu país, l’Uruguai, per disputar dos partits classificatoris per al Mundial de Qatar 2022.

Diego Alonso, que debuta a la banqueta de la selecció de l’Uruguai, després de la destitució d‘Óscar Tabárez, que feia 15 anys que dirigia el combinat sud-americà, ha convocat al central de l’Espanyol per disputar els partits contra el Paraguai, al seu camp, i contra Veneçuela, a casa. Són dos partits clau per als “charrua” per intentar classificar-se per al Mundial. Els uruguaians són setens a un punt del cinquè classificat, l’última plaça que dona accés a la repesca. En teoria, són dos partits assequibles per als de Diego Alonso, ja que juguen davant els dos últims classificats.

No es perdrà cap partit de Lliga

Leandro Cabrera, que aquesta setmana es perdrà el primer partit de Lliga per acumulació de targetes, ha disputat tots els minuts jugant a un gran nivell i això ha estat clau per a la seva convocatòria. La disputa d’aquests dos partits amb la selecció de l’Uruguai no implica que es perdi cap partit de lliga, ja que la competició espanyola s’atura el cap de setmana del 29 i 30 de gener.