L’Espanyol i el Barça han empatat a 2 en el derbi de la primera catalana. Els pericos s’han avançat dos cops, però els blaugrana han sabut aguantar i han igualat el marcador en les dues ocasions.

Primera part molt igualada

El derbi ha començat amb un Barça més endollat en els primers compassos de partit, però l’Espanyol s’ha mostrat molt sòlid i segur en defensa. Amb el pas dels minuts, els pericos s’han anat fent amb el domini del joc i de la possessió. L’ocasió més clara ha arribat al minut 17 amb un penal favorable als locals, que s’ha acabat estavellant al pal. Quatre minuts després, José López ha avançat l’Espanyol amb un gran xut des de la frontal de l’àrea. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans.

SD Espanyol - FC Barcelona (derbi hoquei)

Tram final de partit frenètic

A la represa, el Barça ha sortit amb una marxa més i Marc González ha igualat el matx per als blaugrana. Els culers han tancat els pericos al seu camp i han assetjat la porteria blanc-i-blava, però sense efectivitat. Quan pitjor ho estava passant l’Espanyol, Marc González ha comès penal i Jorge Rivero l’ha transformat situant el 2 a 1 al marcador. En els darrers instants de partit, Jordi Trepat hauria pogut empatar per als blaugrana, però Hèctor ha aturat el seu penal magistralment. Dos minuts abans del final, el mateix Marc González ha establert el definitiu 2 a 2.