El Sant Andreu continua imparable a la Lliga i davant la Fundació Esportiva Grama ha aconseguit la cinquena victòria consecutiva. Els quadribarrats s’han imposat als colomencs per 0 a 3 amb dos gols de Kuku.

Dos gols a la primera part

L’inici del partit no ha tingut un dominador clar. Això sí, la Grama ha tingut la primera gran oportunitat al primer minut, però Segovia ha pogut rebutjar el perill.
Després de l’ensurt inicial, el Sant Andreu ha reaccionat i Kuku ha estat a punt d’aconseguir el primer gol dels quadribarrats. Però aquest no ha arribat fins poc abans del descans. Al minut 39, Kuku ha aprofitat una bona centrada de Ferran Jutglà per fer el 0 a 1. La jugada els ha agradat als de Mikel Azparren. Dos minuts després repetició dels protagonistes, però aquest cop des de l’esquerra, però amb la mateixa execució. Centrada de Jutglà i gol de Kuku.
A la segona part, la Grama ha intentat retallar distàncies des de l’inici. Però Segovia ha tornat a ser un mur per als jugadors de Santa Coloma. En canvi, els davanters quadribarrats estaven molt inspirats. Carlos Martínez, al minut 76, ha fet el definitiu 0 a 3.

L’última victòria del Sant Andreu va ser a casa davant els Granollers. Un triomf molt treballat.

Podeu tornar a veure el partit sencer al nostre canal de YouTube.

Els gols del partit