El Barça disputarà la cinquena final de la Copa d’Espanya de la seva història després d’imposar-se a l’Osasuna Magna en semifinals per 3 gols a 1.

Els blaugrana s’han avançat ben aviat en el marcador. Ferrao, als dos minuts, ha aconseguit el primer gol per a l’equip d’Andreu Plaza. El segon gol del Barça no ha trigat tampoc a arribar. Al quart d’hora de partit, Adolfo ha fet el 2 a 0.

FC Barcelona - Osasuna Magna (3-1)

Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. A la represa, Adolfo ha tornat a marcar posant el 3 a 0 en el marcador. L’Osasuna ha retallat distàncies amb un gol d’Adri Ortego. Una reacció insuficient i que ha permès al Barça classificar-se per a la final de la Copa d’Espanya. Els blaugrana se les hauran contra el Pozo Múrcia.