El Martinenc ha aconseguit una sorprenent victòria davant el Terrassa. S’enfrontaven l’últim classificat, els del Guinardó, contra el quart, els egarencs. Al final, victòria dels diables vermells per 2 a 4.

Els visitants s’han avançat als 20 minuts de partit amb un gol de Joel Martínez aprofitant una pilota al pal de Ramon Rovira. Poc ha durat l’alegria dels diables vermells ja que vuit minuts més tard, David Corominas ha fet l’empat a 1.
Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

La segona part, clau

A la represa, nou cop del Martinenc. Gran jugada de Sosa i Jimmy aprofita la pilota dins de l’àrea per fer el segon gol dels de Manel Moya.

El Terrassa ha buscat el gol de l’empat. Una de les ocasions més clares ha estat per a Sergi Arranz, que Uri Vives ha rebutjat. En canvi, ha estat el Martinenc qui ha aconseguit marcar. Marsal, al minut 76, i en un ràpid contraatac ha fet l’1 a 3.

Però els espectadors de l’olímpic de Terrassa encara han vist dos gol més. L’1 a 4 de Roland Garros al minut 80 i el definitiu 2 a 4 de Sergi Arranz, en temps afegit.

Feia 23 jornades que el Martinenc no aconseguia la victòria. L’equip de Manel Moya va sumar els tres punts per última vegada a la jornada 7, quan es va enfrontar al Reus B.