El Barça B s’ha desfet de l’Ontinyent al Miniestadi per 3 gols a 0 i s’apropa al play-off d’ascens a Segona Divisió A. Els de García Pimienta han fet un gran inici de partit i ràpidament han fet dos gols.

Inici demolidor

El filial blaugrana ha sortit disposat a collar els valencians a la seva àrea i ràpidament s’han avançat. Una triangulació entre Collado, Miranda i Riqui Puig, ha acabat amb una passada de la mort del lateral esquerrà que entre McGuane i Carbonell han enviat al fons de la xarxa. Els visitants encara estaven assimilant el cop quan Collado ha ampliat diferències amb un xut fort i ras. Encara no s’havia complert el minut 12 i els blaugrana ja havien deixat el matx mig sentenciat.

Iñaki Peña també es llueix

L’Ontinyent hauria pogut posar emoció al matx amb un penal, però Iñaki Peña, que tornava avui amb el filial després d’anar convocat amb el primer equip per la baixa de Cillessen, ha encertat la trajectòria i ha deixat Soler amb un pam de nas. Per acabar-ho d’adobar, Miranda ha fet el tercer en aprofitar un xut de Merveil que marxava fora. Abans del descans encara hi ha hagut temps per veure com Wagué enviava una pilota al travesser.

La segona part, un tràmit

Després del descans i amb el 3 a 0, el Barça ha sortit més relaxat. Tot i així, els blaugrana han gaudit d’algunes ocasions més. La més clara han estat a peus d’Abel Ruiz. L’Ontinyent hauria pogut retallar distàncies, però el xut de Zarzo l’ha aturat Iñaki Peña.

Amb la victòria, el Barça B trenca una ratxa de quatre jornades sense guanyar i tornar a sumar els tres punts al Miniestadi després de perdre l’últim partit a casa contra el Conquense.