L’Espanyol B ha aconseguit la segona victòria de la temproada després d’imposar-se al Badalona Futur, tercer classificat, per 1 a 0 amb un gol de Javi Hernández des dels 11 metres. D’aquesta manera, el conjunt blanc-i-blau agafa aire després d’aconseguir els tres punts en la Ciutat Esportiva Dani Jarque i aconseguir el segon triomf després de la victòria contra el Manresa de la sisena jornada.

Javi Hernández avança a l’Espanyol

L’Espanyol ha començat el partit contra el Badalona amb ganes de fer-se notar des del minut 1. De fet, el conjunt que dirigeix Manolo González no ha trigat gaire a crear perill sobre la porteria visitant. Al minut 11 i després d’un penal, Javi Hernández ha fet l’1 a 0 amb un xut ras i ajustat al pal.

El filial blanc-i-blau estava còmode sobre el terreny de joc, mentre que el Badalona ha buscat la manera de crear perill mitjançant contraatacs ràpids. Però el protagonisme del partit continuava sent blanc-i-blau amb un Javi Hernández que ha comandat totes les jugades de perill de l’equip perico. Carvalho ha estat a punt de fer el segon amb un espectacular llançament de llarga distància que s’ha estavellat al travesser.

L’Espanyol mostra personalitat per aconseguir els tres punts

A la segona meitat, el Badalona ha buscat el gol de l’empat. Tot i així, el conjunt local ha tingut una ocasió molt clara de gol. L’Espanyol ha perdonat i el Badalona continuava confiant a empatar el partit aprofitant el seu moment. L’ha tingut, però Fortuño, molt encertat, ha evitat el gol.