Després de cinc jornades sense aconseguir-ho, l’Espanyol B ha sumat la primera victòria de la temporada a la Segona RFEF després d’imposar-se al Manresa per 2 a 0. Armand Vallés i javi Hernández han estat els golejadors del conjunt de Manolo González.

Satisfacció per la primera victòria

S’ha fet esperar, però ha valgut la pena. La primera victòria de l’Espanyol a la Segona RFEF ha arribat a la cinquena jornada del campionat. Ha estat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i contra el CE Manresa. L’equip de Manolo González ha superat els bagencs gràcies a l’encert de dos homes.

Armand Vallés ha fet un gran gol poc abans del descans, al minut 41. Poc abans, Gorjón ha estat a punt de fer gol amb una rematada de cap que ha aturat Óscar Pulido.

Si el primer gol s’ha fet esperar, el de la tranquil·litat encara ha trigat una mica més. Fins al minut 85 no ha arribat el defintiu 2 a 0 quan Javi Hernández, des de la frontal ha fet el segon gol dels blanc-i-blaus.