Atlètic Madird B Espanyol B
@RCDEFutbolBase

L’Espanyol B ha perdut contra l’Atlètic de Madrid B per 2 a 0 en el partit de tornada del play-off d’ascens a Primera Federació. Un conjunt matalasser molt superior ha evitat que els pericos tinguessin alguna oportunitat per endur-se la victòria. Amb aquest resultat, el filial blanc-i-blau, després de perdre també el partit d’anada per 0 a 1, continuarà a Segona Federació la temporada vinent.

Els pericos no aixequen el vol

La pluja no ha estat suficient per evitar que els aficionats es desplacessin al Cerro del Espino per animar als seus equips. L’Atlètic de Madrid B ha sortit amb més intensitat i ganes de rematar l’eliminatòria que el filial de l’Espanyol. En els primers 20 minuts de partit, el conjunt matalasser ha tingut dues ocasions clares de gol, però no han pogut superar la defensa perica. Els de Luis Blanco, en canvi, s’han dedicat a exercir un joc defensiu per evitar encaixar i provar d’empatar l’eliminatòria a la mínima oportunitat. De fet, al minut 30 han tingut la primera ocasió amb una rematada de Nabil que ha sortit desviada pels pèls. Tot i la gran superioritat dels locals, el partit ha arribat al descans amb empat a zero.

L’Espanyol B perd en el segon temps

A la represa, el filial matalasser ha continuat amb el domini del matx i, al minut 52, ha estrenat el marcador. Després del refús d’un córner per part de la defensa blanc-i-blava, Boñar, amb un xut des de la frontal de l’àrea, ha enviat la pilota al fons de la xarxa (1-0). L’Espanyol B no s’ha rendit i ha mantingut l’esperança de capgirar el resultat. Al minut 70, una rematada de Nabil, que provenia d’una centrada lateral, ha estavellat la pilota contra el travesser, amb la mala sort que el rebot ha caigut just sobre la línia i l’àrbitre no ha donat per vàlid el gol. Quan els de Luis Blanco estaven en el seu millor moment, la defensa perica ha provocat un penal en contra. Carlos Martín, al minut 75, ha estat l’encarregat de marcar-lo a l’estil Panenka per sentenciar definitivament el partit (2-0). La frustració ha fet que el filial de l’Espanyol perdés els papers i, a partir del minut 82, s’expulsessin Dacosta, Lancho i un membre del cos tècnic.