El Barça Atlètic ha guanyat al Logronyès per 1 a 0 en l’última jornada de Lliga regular a la 1a Federació. Amb aquesta victòria els de Rafa Márquez s’asseguren una plaça per al play-off d’ascens a la categoria de plata del futbol espanyol. La semifinal de la promoció serà contra el Reial Madrid Castilla en un clàssic de filials, ja que el filial madridista ha acabat tercer del seu grup, i tindrà el factor camp a favor.

Arnau Tenas salva el Barça Atlètic

El filial blaugrana, tot i tenir-ne prou amb un empat per classificar-se al play-off d’ascens, ha sortit elèctric al partit i podria haver-se avançat tot just començar. Luismi Cruz ha tingut una gran ocasió al segon minut de joc i, pocs segons després, el del Puerto de Santa María i Txus Alba han estat a punt d’avançar els blaugrana després d’un error del porter rival en la sortida de pilota. Al minut 7, però, el Logronyès ha avisat amb un xut llunyà de Carlos Ramos que ha aturat Arnau Tenas. En el segon tram dels primers 45 minuts el conjunt visitant s’ha fet fort i ha creat perill a l’àrea del Barça Atlètic. L’ocasió més clara dels logronyesos l’ha tinguda Iñaki amb un xut de falta que ha aturat de nou el porter viguetà Arnau Tenas.

Aleix Garrido sentencia el partit

La segona meitat ha estat molt més pausada que la primera. Els conjunt visitant no ha estat tan ofensiu i, tot i que el Barça Atlètic ha buscat la porteria rival en tot moment, no ha estat capaç de crear gaire perill. No ha estat fins al minut 57 que Txus Alba ha tingut la primera oportunitat per als blaugrana amb un xut ras des de fora de l’àrea. Instants més tard, Luismi ha tingut l’ocasió més clara dels blaugrana per marcar, però qui ha acabat obrint el marcador ha estat el juvenil Aleix Garrido just després d’entrar al terreny de joc, al minut 71. Amb l’1 a 0 al marcador, Álvaro Núñez ha estat a punt d’ampliar l’avantatge per al Barça Atlètic i Fabio Blanco ha enviat una pilota al travesser en l’última jugada de partit però el resultat no ha canviat. Amb aquests tres punts, el conjunt de Rafa Márquez s’assegura una plaça per al play-off d’ascens a Segona Divisió.