El Sant Andreu i el Salamanca han empatat a un gol en l’anada de l’última eliminatòria del play-off per pujar a la Segona Federació. Els andreuencs, que han merescut més en la primera meitat, s’han avançat mitjançant Jorge Carreón però han vist com Tulio empatava just abans del descans. El duel de tornada de diumenge vinent a l’Helmántico decidirà qui puja de categoria.

Poc premi per a un dels millors Sant Andreu de la temporada

El Sant Andreu ha dominat de principi a fi la primer temps. Amb molta possessió de pilota, amb qualitat, amb ocasions i amb molta agressivitat defensiva. Fins al minut 39, el Salamanca no s’ha acostat a la porteria local amb un xut llunyà de Gabi. Abans, el Sant Andreu ha colpejat primer: Jorge Carreón, amb una fuetada des de la frontal de l’àrea, ha fet l’1-0. Un golàs. Els andreuencs han fet mèrits per eixamplar distàncies en el marcador però li ha faltat punteria a l’equip de Xavi Molist. Una rematada d’Arranz a l’àrea petita l’ha treta el porter Villanueva, Genís s’ha trobat amb una pilota al costat del pal que no ha sabut traduir en gol i Albertito, que avui tornava a l’onze titular, ha vist com una bona passada de Genís des de l’esquerra li botava junts abans del xut. I qui no la fa, la paga. El brasiler Marco Tulio ha fet l’empat a les acaballes del primer temps després de controlar una pilota dins l’àrea i rematar al pal llarg.

Segona meitat ensopida

En el segon temps, les ocasions han brillat per la seva absència. El Sant Andreu ha seguit tenint el domini del duel però les possessions han tingut menys incidència en l’àrea rival. Cap dels dos conjunts ha volgut estirar més la manta per dalt que per baix per temor a rebre un gol que canviés el signe del duel. I el marcador no s’ha mogut. Només Iker, que ha acabat lesionat, ha buscat el gol amb una pilotada llunyana que ha marxat desviada. L’Helmántico decidirà.