CE Europa Sant Just Primera Catalana

L’Europa B és nou equip de la Superlliga Catalana. L’empat del conjunt escapulat contra l’Atlètic Sant Just els ha permès aconseguir el punt necessari que els permet pujar de categoria. El filial havia perdut aquesta setmana els tres punts per alineació indeguda de Pol Aldabó en el partit contra el Santboià. La decisió la volia recórrer el club de Gràcia, però no caldrà una resolució favorable perquè l’equip ha aconseguit l’objectiu als terrenys de joc. De fet, la setmana passada ja havia aconseguit de manera provisional l’ascens de categoria.

El punt necessari de l’Europa B

L’Europa B ha “fet els deures” molt aviat i al minut 3 de partit Pol Morlans ha marcat el 0 a 1, que acostava el filial europeista a la Superlliga. El matx ha acabat amb un gol al minut 89 d’Arnau Ruiz que ha significat l’empat per a l’Atlètic Sant Just. Tot i això, l’Europa ha aconseguit el punt necessari perquè el Viladecans, rival dels europeistes, també ha empatat.