Després de cinc jornades sense guanyar, quatre empats i una derrota, l’Espanyol B ha tornat a aconseguir tres punts. Nabil, Roger Martínez i Kenneth Soler han estat els golejadors del 3 a 1 contra l‘Ebre. Per a aquest partit Luis Blanco ha recuperat Simo i Abde, que eren baixa per lesió, i Koleosho i Omar, que estaven amb les seves seleccions. Tots ells han estat titulars.

Avorriment total a la primera part

En els primers 45 minuts no ha passat res de res. Cap aproximació perillosa per a cap dels dos conjunts. A l’últim minut de la primera part hi ha hagut l’expulsió de Lancho de l’Espanyol B i de David Sánchez de l’Ebre.

L’Espanyol B sentencia l’enfrontament a la segona part

Luis Blanco ha mogut la banqueta i ha fet entrar Juan Camilo Becerra. El cafeter al minut 56 de partit ha estavellat la pilota a la base del pal. Un minut després aquest mateix jugador ha demanat gol en una rematada de cap que ha tret un defensa sota pals.

A partir del minut 65, bogeria. Nabil, a la sortida d’un córner, ha rematat a la base del pal i ha fet l’1 a 0. Roger Martínez ha marcat el 2 a 0 aprofitant un rebuig del porter a un xut seu un minut més tard.

L’Ebre ha posat emoció al marcador, ja que Vinicius, amb la col·laboració d’un defensa, ha posat el 2 a 1. Dos minuts abans del final una altra vegada Becerra ha estavellat la pilota al pal. I en el temps de descompte, passada de la mort del xinès, Tan, i rematada al fons de la porteria de Kenneth Soler, que ha posat el definitiu 3 a 1.