El Poble Nou s’ha proclamat campió de la Divisió d’Honor Catalana de rugbi després de derrotar a la final la Santboiana per 10 a 15. Les barcelonines disputaran les fases per pujar a la Divisió d’Honor B del rugbi estatal i pel rànquing de Catalunya la primera eliminatòria la jugaran a la Marbella. La Santboiana ha disputat les tres últimes finals i les tres les ha perdut, la temporada passada va ser contra el Barça. En total ha jugat sis finals i les sis les ha perdut.

Per a les barcelonines ha estat el seu primer títol de la Divisió d’Honor Catalana des de el 2017, quan ho van aconseguir com a Barcelona Enginyers Rugby.

El Poble Nou mana a la primera part

El CN Poble Nou ha dominat la primera part i s’ha avançat al marcador per 0 a 12 gràcies a dos assaigs, però la capitana de les de Sant Boi, Elisabet Gómez, en l’últim minut de la primera part, ha retallat diferències amb un assaig, i el marcador ha quedat 5 a 12 al descans. En aquest període Ona Monés ha fallat un xut de càstig i una transformació.

Emoció fins al final

Deu minuts després de la represa Nerea Sagasti ha transformat un xut de càstig que ha posat el 5 a 15 al marcador. Però cinc minuts després Ona Monés ha aconseguit retallar diferències amb un nou assaig (10 a 15). D’aquí fins al final hi ha hagut molta igualtat i la Santboiana ha intentat marcar per guanyar el partit.