L’Atlètic-Barceloneta ha perdut a casa contra un rival directe, el Rubí. Les jugadores de Marc Comas han caigut per 7 a 11, en un partit en què han estat més de dos períodes sense marcar. Una fluixa defensa de les marineres ha permès al Rubí marcar amb molta facilitat.

Bon primer quart de les marineres, però després s’enfonsen

Bon inici de les jugadores de Marc Comas que s’han situat amb un 4 a 1 favorable, en un primer quart que ha acabat 4 a 2 per a l’Atlètic-Barceloneta. En el segon període el Rubí ha passat per sobre de les barcelonines i amb parcial de 0 a 5 ha deixat el 4 a 7 del descans.

Dos períodes sense marcar per part de l’Atlètic-Barceloneta

En el tercer quart el Rubí ha ampliat la diferència. Pel que fa a l’Atlètic-Barceloneta, ha estat dos períodes sense marcar i no ha estat fins a set segons abans d’acabar el tercer quart que les jugadores de Marc Comas ha fet el cinquè gol, per situar el 5 a 8. L’inici del darrer període ha estat el de la reacció de les marineres amb dos gols per situar-se a un del Rubí amb el 7 a 8. Però no ha servit de res, les visitants han transformat un penal per fer pujar el novè. El desè i l’onzè els han fet en els dos últims minuts i l’Atlètic-Barceloneta no ha tingut temps ni opcions de poder empatar o capgirar el marcador. Al final, victòria visitant per 7 a 11.