Terol-Espanyol B Segona RFEF 260323
@RCDEFutbolBase

El RCD Espanyol B ha empatat 1 a 1 contra el CD Terol en un partit molt igualat. Amb aquest repartiment de punts, els periquitos mantenen la quarta posició del play-off amb 43 punts, mentre que el Terol és líder en solitari amb 56. El conjunt espanyolista ja acumula un total de cinc partits sense veure la victòria.

L’Espanyol B empata el partit amb un golàs de Nabil

El partit ha començat amb un Espanyol B que s’apropava més a l’àrea rival, però sense gaire perill. Tot i això, al minut 6, el Terol s’ha avançat al marcador en la primera ocasió que ha tingut amb un gol de Dani Villa, que ha definit a la perfecció l’assistència d’Emana (1-0). Aquest gol ha provocat que hi hagués poca fluïdesa en el joc, amb un Terol que ha anat endarrerint posicions i cada vegada atacava menys i un Espanyol que no aconseguia acabar bé les ocasions que tenia. Finalment, al minut 25, Nabil ha marcat el segon gol del matx col·locant la pilota a l’escaire de la porteria (1-1). A partir d’aquí, ambdós conjunts han generat molt poc perill sense domini clar i el resultat s’ha mantingut fins al descans.

Una segona part molt igualada

A la represa del segon temps, els dos equips han sortit amb iniciativa i molt accelerats per arribar al més aviat possible a l’àrea contrària, però no han pogut superar les línies defensives. Els blanc-i-blaus, finalment, han aconseguit fer-se amb la possessió de la pilota i tancar el Terol al seu camp, però tots els jugadors locals estaven ben posicionats en defensa per no deixar espais. A mesura que anaven passant els minuts, les forces s’han igualat i el matx s’ha encallat. Ni l’Espanyol B ni el Terol han pogut donar ritme al partit i amb prou feines generaven jugades de perill. De fet, l’ocasió més clara ha arribat al minut 80 per part dels locals, quan Lucho ha rematat amb una voleia que hauria suposat un gol antològic, però Ángel Fortuño s’ha lluït amb una molt bona estirada. Aquesta ocasió ha donat ànims als aragonesos, que han portat de corcoll els periquitos. Finalment, el marcador no ha variat i l’enfrontament ha acabat 1 a 1.