Girona Espanyol quarta derrota consecutiva
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha perdut per 2 a 1 a Montilivi i es complica la vida a la classificació. El conjunt de Diego Martínez no ha pogut superar el Girona, que ha guanyat els tres punts del partit els últims minuts del temps reglamentari amb un gol de penal de Christian Stuani. Amb aquesta derrota, els blanc-i-blaus entren en la zona perillosa de la classificació i poden acabar en llocs de descens depenent dels resultats del rivals directes.

El marcador no es mou a la primera part

L’Espanyol començava el partit sabent que el Girona sortiria fort en atac i que intentaria fer-se fort a camp rival. El conjunt blanc-i-blau, però, ha sabut posar calma al ritme del partit i resistir els atacs dels locals. Al tram final dels primers 45 minuts, però, el Girona ha disposat de diverses oportunitats i ha creat molt més perill. Taty Castellanos, Tsigankov i Javi Hernández han estat ben a prop de fer l’1 a 0, però el marcador no s’ha mogut.

El Girona s’emporta el derbi

La segona part tenia un guió totalment diferent del de la primera. Tot just començar, al minut 53, Arnau marcava un golàs de volea que avançava el Girona. Amb l’1 a 0 el conjunt gironí s’ha relaxat i l’Espanyol ha aconseguit empatar el partit. Braithwaite, al minut 74, ha estat més ràpid i hàbil que David López i ha posat l’1 a 1 al marcador. L’empat dels blanc-i-blaus ha fet reaccionar al Girona, que s’ha llançat a l’atac. L’Espanyol estava patint i al minut 83 Sergi Gómez ha rebut una targeta vermella que deixava l’Espanyol amb deu jugadors. Cinc minuts després, l’àrbitre assenyalava penal sobre Santi Bueno i Stuani marcava des dels 11 metres. Els de Diego Martínez han buscat el gol que els donés l’empat al temps de descompte, però el Girona ha sabut patir i s’ha endut els tres punts del derbi.