fcbarcelona-iniesta-vissel-griezmann-270719

El Barça s’ha enfrontat al Vissel Kobe, l’equip de la lliga japonesa en què juguen fins a quatre exblaugrana. A Andrés Iniesta, David Villa i Sergi Samper s’hi unirà el central Thomas Vermaelen, que un cop ha acabat el contracte amb el FC Barcelona, ha fitxat pel conjunt japonès. Els gols han arribat a la segona meitat gràcies al jugador del filial Carles Pérez, que s’ha estrenat com a golejador amb el primer equip.

Griezmann, titular

Ernesto Valverde ha fet sortir Antoine Griezmann de titular, acompanyat per Ter Stegen, Busquets, Jordi Alba, Lenglet, Rafinha, Semedo i Rakitic. Del Barça B han estat titulars Riqui Puig, Collado i Araújo.

El partit ha començat amb ocasions clares del Barça, i Riqui Puig podria haver obert el marcador amb un un contra un amb el porter, però el xut final ha anat fora. Rakitic ha tingut dues ocasions amb xuts llunyans i Griezmann també s’ha mostrat actiu, baixant a buscar pilotes al mig del camp, però sense encert als metres finals. Els japonesos, capitanejats per Iniesta, no han tingut arribada i han gaudit de molt poques ocasions. Tot i el domini absolut dels blaugrana, el resultat a la mitja part ha estat d’empat a zero.

Carles Pérez s’estrena amb el primer equip

El tècnic blaugrana ha tret un equip totalment diferent a la segona part del partit. Els fitxatges De Jong i Neto han sortit d’inici acompanyats per Monchu, Todibo, Umtiti, Guillem Jaime, Sergi Roberto, Aleñá, Malcom, Dembélé i Carles Pérez.

Precisament ha estat el jugador del filial qui ha inaugurat el marcador al minut 58, culminant una bona jugada amb Malcom, que li ha fet una paret dins de l’àrea. Ha estat el primer gol de Carles Pérez amb el primer equip. Minuts després el mateix Malcom ha enviat una pilota al travesser, i Carles Aleñá també ha tingut alguna bona ocasió per ampliar el marcador. Tot i això, ha estat de nou Carles Pérez qui ha fet el segon gol. Al minut 86, amb un xut creuat, ha sentenciat el partit i s’ha apuntat el seu primer doblet amb el primer equip.

Segon partit de pretemporada

L’enfrontament contra el Vissel Kobe és el segon d’aquesta gira pel Japó. En el primer partit els blaugrana van perdre contra el Chelsea per 2 a 1. El proper enfrontament ja serà a Barcelona, en el Trofeu Joan Gamper contra l’Arsenal el dia 4 d’agost.