Entrades final de la Copa del Rei

Les entrades de la final de la Copa del Rei que jugaran el Barça i el València el dissabte 25 de maig al camp del Benito Villamarín de Sevilla oscil·laran entre els 55 i 180 euros. Cada club disposarà de 21.400 localitats. L’afició blaugrana se situarà a la zona sud del camp i la valencianista ocuparà la part nord de l’estadi.

Les entrades en els gols tindran un preu de 55 a 90 euros segons l’altura en la qual estiguin situades. Les entrades que ocupin part de la lateral de l’estadi, o sigui, més centrades, oscil·laran entre els 120 i els 180 €.

El Barça obre el procés de sol·licitud d’entrades

Un cop s’han sabut el preu de les entades, el Barça ha obert el procés per sol·licitar-les. Els procés s’obrirà aquest divendres, 5 d’abril, a les 10 h, i s’allargarà fins dimarts, 9 d’abril, a les 14 h. Els socis interessats hauran d’omplir un formulari a la pàgina web del club. Cada soci hi podrà incloure un acompanyat que no en sigui. A més, les peticions es podran efectuar de manera individual o conjuntes fins a vuit sol·licitants en una mateixa petició d’entrades.

Les entrades seran nominals i els socis i acompanyants que tinguin assignada una entrada l’hauran de recollir personalment a Sevilla. En el moment d’omplir el formulari de la sol·licitud s’haurà d’abonar un dipòsit de 30 euros per entrada, que serà descomptat del preu de la localitat quan es compri.