David Vilajoana i el Club Esportiu Europa van anunciar la seva renovació per una temporada més. El tècnic escapulat ha exhibit l’ambició renovada per planificar el segon any al capdavant de l’equip. L’entrenador ha explicat que “un club històric ha d’aspirar al màxim i els jugadors que arribin a l’Europa han de saber que l’equip ha de lluitar pel play-off d’ascens a Segona Divisió B”.

Debut somiat de Vilajoana a Tercera Divisió

David Vilajoana va aterrar a la banqueta escapulada l’estiu passat provinent del filial. L’entrenador ha reconegut que “el salt de Segona Catalana a Tercera Divisió era arriscat i generava dubtes”. 35 jornades després, però, l’equip viu a la setena plaça de la classificació amb la permanència al sac i tot el temps del món per planificar la propera temporada. En aquest sentit el tècnic ha reconegut que els graciencs reforçaran la plantilla en totes les seves línies “per ser més competitius el curs que ve”.

David Vilajoana, entrenador del CE Europa

L’Europa, un club de barri

L’entrenador escaupulat ha accentuat l’estreta relació entre el club i la Vila de Gràcia. El tècnic ha reivindicat el paper formatiu de l’esport, així com la tasca que duen a terme des de l’Europa i ha expressat el desig que “el club sigui referència en la formació de joves que volen jugar a futbol”. L’entrenador també ha fet una crida perquè l’Ajuntament posi remei a les necessitats del club de Gràcia i a la precarietat dels equipaments escapulats.