Empat entre l'Espanyol i l'Eldense
@CD_Eldense

L’Espanyol no ha pogut sumar els tres punts contra l’Eldenc i s’ha hagut de conformar amb un després d’empat amb l’Eldenc (3-3) en un partit en què els alacantins han arribat a gaudir de dos gols de diferència amb el 0 a 2 i l’1 a 3.

Mal inici de l’Espanyol

Malament han començat les coses per als jugadors blanc-i-blaus. Al minut 10, Mario Soberón ha rematat amb l’esquerra des del centre de l’àrea i ha avançat el conjunt alacantí. I sense temps per reaccionar ha arribat el segon gol dels visitants. Iván Chapela ha rematat amb la dreta des de molt a prop de la porteria per fer el 0 a 2.

L’equip de Luis García ha intentat escurçar distàncies abans del descans, però l’Eldenc ha marxat amb un còmode 0 a 2 cap als vestidors.

Braithwaite i Puado igualen el partit

Si la primera part del partit ha començat de la pitjor forma per a l’Espanyol, tot el contrari ha passat a la represa. Només s’havien disputat quatre minuts del segon temps quan Martin Braithwaite ha retallat distàncies amb l’1 a 2. Però l’alegria ha durat ben poc a l’RCDE Stadium. Només dos minuts després del gol del danès, Florin Andone han fet l’1 a 3.

L’Espanyol, però, ha reaccionat. Al minut 58, Javi Puado ha tornat a retallar distàncies amb el 2 a 3. I el mateix jugador ha estat l’encarregat de fer el definitiu empat a 3 després de transformar un penal, en el temps afegit.