Dificultats del Barça

I això que el primer quart ha començat malament pels interessos dels homes de Xavi Pascual. Els russos han marxat al marcador (6-11) quan s’havien disputat 7 minuts del primer quart. Llavors el Barça ha reaccionat i ha aconseguit capgirar el marcador (12-11) amb un Ricky Rubio que ha estat clau en aquest final de primer quart.

El començament del segon ha estat immillorable, amb un triple de Jacka Lakovic. Tot i això s’han anat succeïnt els empats a 17 i a 19, fins que ha aparegut la ‘bomba’ Navarro per anotar un triple que ha posat el 23-19 al marcador.  El triple ha esperonat els blaugrana que han marcat la major diferència al marcador en escapar-se de 8 punts, que és amb la que s’ha arribat al descans.

El CSKA apreta

La segona part ha començat amb el CSKA apretant i acostant-se al marcador, tot i que dos triples de Navarro i Ricky han mantingut un coixí de seguretat. Al final del tercer quart el CSKA s’ha posat sis punts per sota el Barça. I la diferència ha estat només de 3 punts (51-48) al quart període. Allà la providencial intervenció de Fran Vázquez i Erazem Lorbek ha ampliat la diferència als 10 punts amb que s’ha arribat al final.

Diumenge a les nou de la nit el Barça jugarà la final contra el guanyador de l’altre semifinal que disputaran l’Olimpiacos i el Partizan.