El Regal Barça arribava amb dubtes a Vista Alegre. Les últimes setmanes no estava desenvolupant el seu joc alegre al que ens tenia acostumats, i Navarro estava negat de cara a cistella. Però ahir la bomba es va reactivar i va ser el de les grans nits. Els blaugrana van sortir decidits a imposar el ritme que més els interessa i van aconseguir arribar als 23 punts de diferència abans de la mitja part. En el tercer quart el Madrid va intensificar la defensa i gràcies a això va mantenir-se dins el partit. Però ahir era el dia de Navarro, que amb 24 punts va donar aire al seu equip quan més ho necessitava. Lakovic i Mickeal també van sobresortir amb 13 punts cadascun.

El Barça ha posat la directa només començar el primer quart, en el que ha acconseguit un parcial de 0-15, amb triples de Morris, Navarro i Ricky Rubio. En el segon, els blaugrana han aconseguit la major diferència de punts (+23). A la mitja part el marcador s’havia anivellat una mica més (31-46)

El Madrid apreta al tercer quart

Els blancs han sortit amb ràbia al tercer quart i han retallat distàncies. Amb un joc més agressiu i aprofitant els mals moments del Barça, s’han acostat fins als 10 punts, però un triple de Lakovic anunciava el que seria el darrer quart, on els blaugrana han tornat a dominar i deixar la victòria final en 11 punts de diferència.

El proper partit serà dijous al vespre també a la pista dels blancs. Si el Barça guanya, es classificarà per a la final Four. Si ho fa el Madrid, hi haurà un cinquè partit, que es jugarà al Palau Blaugrana.