Fins que va arribar el Regal Barça ningú no havia guanyat a l'Eurolliga al Nokia Arena, la pista del Maccabi. D'aquí la dificultat i la importància de la victòria del Barcelona. Va ser un triomf treballat i fins i tot èpic. A la primera part, només Morris va estar encertat per als blaugrana. L'equip estava bloquejat en atac i en defensa no acabava de trobar la fórmula per aturar els atacs israelians, que van arribar a guanyar de 12 punts. Tot va canviar a la segona part. L'encert en triples, jugadors com Navarro i Anderson van conduir l'atac blaugrana, va permetre capgirar el resultat i posar-se per primer cop per davant en el marcador. La jugada clau va arribar quan faltaven tres segons per acabar. Lorbek va fallar una tir lliure que hagués donat tres punts d'avantatge al Barça i Anderson, just després, es va equivocar fent personal, cosa que va permetre al Maccabi forçar a la pròrroga. La cara del jugador nord-americà era tot un poema. En el temps extra, però, el Barça, amb un gran Vázquez, va ser molt superior i en cinc minuts va fer un parcial de 12 a 19. La Final Four del Palau Sant Jordi cada cop queda més a prop.