Robert Lewandowski no viu el seu millor moment, però segueix destil·lant optimisme. En l’acte de cloenda de la 18a edició del projecte Relats solidaris de l’esport, el davanter polonès ha volgut enviar un missatge d’optimisme als aficionats del Barça: “Tranquil·litat. Hem d’estar units. N’estic convençut que, quan acabi la temporada, estarem satisfets de com juga l’equip. Haurem guanyat molts partits —també a la Champions— i, potser, guanyem alguna cosa”, ha dit.

En l’acte celebrat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, Lewandowski ha advertit que no és fàcil trobar el perquè l’equip blaugrana no acaba de trobar el camí del bon joc i de les victòries. “No podem comparar l’equip d’aquest any i el de l’any passat. Jugadors amb experiència com Jordi Alba i Busquets han marxat i ens aportaven molt“, ha sentenciat el polonès. El davanter no ha volgut mullar-se envers el futur a la banqueta del Barça. “Qui és l’entrenador del Barça? Xavi, oi? Doncs ja està…”, ha conclòs el polonès.

El record de Lewandowski per l’Espanyol

Robert Lewandowski ha fet referència a l’Espanyol durant l’acte. El presentador, un il·lustre perico com Sergi Mas, li ha explicat la seva afició pel club blanc-i-blau i ell ha respost: “Em sap molt de greu”, ha sentenciat amb un somriure. Més tard, però, Lewandowski ha afegit que vol jugar contra el club perico en un futur proper. “M’agradaria jugar contra l’Espanyol la temporada que ve”, ha comentat el davanter del Barça.

Els Relats solidaris, una iniciativa encomiable

Els Relats solidaris de l’esport ha arribat enguany a la 18a edició. Amb les diferents iniciatives que s’han organitzat sota el paraigua d’aquesta iniciativa, s’han recaptat 80.990 euros que aniran destinats a la Fundació Loovas. Aquesta fundació es dedica a investigar i treballar en el tractament de l’autisme infantil. Els padrins del proper Relats solidaris de l’esport seran Ronald Araujo i Christian Stuani. En les 18 edicions anteriors ja s’ha aconseguit recaptar més d’un milió d’euros.