El juvenil A del RCD Espanyol ha vençut el Reial Betis per 3 a 0 als quarts de final de la Copa del Rei. L’equip dirigit per Javi Chica s’enfrontarà a l’Oviedo a la Final Four, que es disputarà del 6 al 10 de març. Els pericos, després de superar el Reial Madrid i el Betis, se situen com un dels favorits per aixecar un trofeu que se’ls resisteix des del 2012.

Una primera meitat que val el pas a la Final Four

El partit s’ha posat de cara per a l’Espanyol des de ben d’hora. Al minut 4 Ferrán Gómez, “Ferri”, ha avançat els pericos en un córner picat a la perfecció per l’internacional sub-17 Lluc Castell. El partit, molt físic en els primers minuts, ha canviat després del segon gol blanc-i-blau. Sergio Rivarés ha aprofitat al minut 19 una generosa assistència de Jan Moreno, després que robés l’esfèric al porter bètic.

L’Espanyol ha aconseguit adormir el partit després d’ampliar les distàncies. Al minut 35 una jugada ha canviat el rumb de la primera part. Jesús Rodríguez, davanter del Betis, ha caigut dins de l’àrea per una contundent, però precisa, entrada de José Ángel. Després d’aquesta jugada, el conjunt bètic, que ha reclamat penal, ha començat a dominar el partit i assetjar la porteria de Llorenç Serred.

L’Espanyol fa que passin poques coses a la segona part

La segona meitat no ha estat a l’altura dels primers 45 minuts. L’Espanyol, amb un avantatjós 2-0 al marcador, no ha deixat que el Reial Betis es reenganxés al partit en cap moment. Una sòlida defensa i un impecable Llorenç Serred a la porteria han permès als pericos esperar la seva oportunitat per sentenciar el partit. Al minut 75, Oriol Pallàs ha fet una centrada que, amb mala fortuna, ha introduït el central bètic Salguero en pròpia porta. Amb el 3-0 al marcador, només quedava esperar el xiulet final.