Aitana Bonmatí amb la Champions
Marc Graupera - FC Barcelona

Els aficionats del Barça més optimistes ja poden marcar al seu calendari la data en què la UEFA arrencarà la venda d’entrades per a la final de la Champions femenina. El proper 8 de març, Dia Internacional de la Dona, es podran comprar les primeres localitats per la final de la Champions a San Mamés, prevista pel 25 de maig. Les entrades es vendran de manera online al portal oficial de la UEFA, segons ha avançat Catalunya Ràdio.

Les futbolistes del Barça tenen entre cella i cella disputar la seva cinquena final de la Champions en tota la història. La proximitat amb Bilbao implicaria un desplaçament massiu de seguidors culers.

El camí del Barça fins a la final de la Champions

El Barça s’enfrontarà al Brann de Noruega als quarts de final de la Champions. L’anada es jugarà al camp de les noruegues i la tornada serà al Johan Cruyff. També estan definides les semifinals d’aquesta edició de la Lliga de Campions. Si el Barça s’imposa al Brann s’enfrontarà amb el vencedor de l’eliminatòria de l’Ajax contra el Chelsea. Les blaugrana jugarien l’anada de les semifinals a Barcelona, previsiblement a Montjuïc, i la tornada seria fora de casa.