El Sant Andreu, després d’encadenar tres victòries consecutives, buscarà al camp del Granollers ampliar la ratxa. La solidesa defensiva de l’equip, no ha encaixat cap gol en els últims tres partits, és un dels elements responsables que estiguin a tres punts de la promoció d’ascens.

El gol de Montoro contra el Palamós va significar trencar la dinàmica negativa de tres derrotes consecutives. Aquest cap de setmana el Muntanyesa intentarà al camp del Sabadell B, el cuer, sumar un altre triomf i així reafirmar les bones sensacions de l’últim partit.

El Júpiter també va trencar contra l’Ascó una ratxa de 10 jornades sense guanyar. Aquest diumenge rebrà la visita del Castelldefels. Un partit importantíssim, ja que tenen els mateixos punts i una victòria dels gris-i-grana seria una injecció de moral molt alta.

L’Europa va tancar el Tourmalet de la pitjor manera possible i intentarà refer-se al camp del Manlleu. Els escapulats tenen dos punts més que els osonencs i una victòria significaria un pas endavant important per a la salvació.