Per un moment hem pensat que l’Olímpic de Badalona era la seu d’un debat polític. Pablo Iglesias no s’ha volgut perdre el duel català de la jornada a l’ACB. Allà ha coincidit amb Xavier García Albiol i Artur Mas. També hi hem vist Oriol Jonqueras. Sobre la pista, homenatge a l’equip de la Penya, que va guanyar la Lliga fa 50 anys.

Els verd-i-negres han començat disposats a fer patir el Barça. La cintura de Tomic ho ha fet en aquesta jugada magistral de Garrett Stutz. El primer quart ha acabat amb empat a 18. Els de Bartzokas han reaccionat empesos per la potència de Diagné i l’encert de Koponen, que ha signat 19 punts sense errades en tirs.

La clau del duel ha estat en el tercer quart. La Penya s’ha passat sis minuts sense encistellar i ha rebut un parcial duríssim de 6 a 29. Perperoglou avui ha sumat 19 punts i ha tornat a ser decisiu. L’únic positiu dels locals en aquest període, un triplàs de Thomas Gielo.

L’últim quart ha estat un mer tràmit que ha servit perquè el Barça guanyés per 56 a 76 i agafi moral en l’única competició en la qual l’equip té opcions, la Lliga.