El Polo ha hagut de patir més del que es preveia per superar un Junior que tenia el públic de la seva banda. I això que el matx ha començat perfecte per als interessos dels de la Diagonal amb el gol d’Àlex Casasayas al minut 5. Els santcugatencs, però, no s’han ensorrat i han remuntat el partit amb un doblet d’Àlex Gil. Encara abans del descans, Pedro Ibarra ha tornat a posar la igualada en aprofitar un refús després d’un penalt córner. A la represa, el Polo ha sortit més endollat i David Alegre ha fet el 3 a 2, resultat amb el qual s’ha arribat a un últim quart de bogeria. Nil Marí ha empatat a 3 i ha estat a punt d’esfondrar les graderies. Però l’eufòria ha canviat de bàndol quan Casasayas ha tornat a avançar els barcelonins. Amb el Junior buscant l’empat a la desesperada, David Alegre ha fet el cinquè i ha sentenciat la semifinal. La final serà contra l’Atlètic Terrassa, l’únic equip que ha aconseguit trencar l’hegemonia del Polo en els últims quatre anys.