El Mediterrani visitava la piscina de la Nova Escullera amb la intenció de guanyar i retallar distàncies a la classificació amb el Barcelona, però haurà d’esperar una altra oportunitat, ja que els cenebistes s’han endut la victòria en el derbi. Després d’un primer quart igualat, el partit s’ha començat a trencar en el segon. Aquest parcial els de Toni Esteller l’han guanyat per 2 a 0 i han marxat al descans davant en el marcador per 3 a 1. El partit s’ha decidit del tot en el tercer quart. El Barcelona ha estat molt efectiu de cara a porteria i ha marcat fins a cinc gols. El Medi ha intentat seguir el ritme golejador dels locals, però li ha estat impossible. En l’últim parcial els cenebistes han sabut mantenir l’avantatge i s’han endut el triomf. El millor atacant del Barcelona ha estat Victor Flores, amb quatre gols.