El partit ha començat intens i malament per als interessos del Barça, ja que en el primer minut Borja Milán ha avançat el Llevant. La reacció blaugrana, però ha estat instantània, perquè només un minut més tard Dyego feia l’empat. I en el minut tres era Rafa López qui marcava en pròpia porta, gol que significava l’un a 2. Inici trepidant, que ha tingut una mica de pausa. Nou minuts més tard era Emilio Buendía, qui tornava el favor al Barça i marcava en pròpia porta el 2 a 2. Resultat amb el qual s’ha arribat al descans. A la represa semblava que les coses es posaven de cara als d’Andreu Plaza, quan Roger ha fet el 3 a 2, però ha estat un miratge, ja que el Llevant ha reaccionat i ha capgirat el marcador. Borja Milán ha fet l’empat a tres i un minut més tard Kiko Berrocal ha marcat el 3 a 4. La sorpresa, però, ha durat ben poc, perquè Roger ha fet el segon del seu compte particular i ha tornat la igualtat en el marcador. Els últims 10 minuts els ha controlat el Barça. Quintela ha marcat el 5 a 4 i quan faltaven dos minuts per al final Dyego ha fet el sisè dels blaugrana, que gairebé assegurava la victòria. El setè i definitiu del Barcelona ha estat obra de Marc Tolrà a l’últim minut i a porteria buida.