Alegria màxima del Polo després de proclamar-se campió de la Copa de Rei. Sobre la mateixa gespa els barcelonins han celebrat que han revalidat el títol i que és el 29è del palmarès del club. Els polistes són campions després d’imposar-se a la final amb una certa comoditat a l’Atlètic Terrassa per 4 a 1. Els de Carlos García Cuenca han marcat un gol a cada quart. Mati Rey ha fet el primer i Llorenç Piera el segon. A la represa ha estat Manuel Bordàs qui ha encarrilat el partit i la final fent el 3 a 0. La solidesa defensiva del Polo només s’ha vist trencada en l’únic gol dels egarencs, que l’ha fet Jan Malgosa de penal córner. El quart i definitiu gol dels polistes ha estat obra d’Àlex Casasayas a porteria buida i en els últims segons dels partit.