sergi darder
Foto: RCDEspanyol

L’exjugador perico Sergi Darder ha fet un missatge de comiat dirigit a l’afició de l’Espanyol, després de cinc dies del seu fitxatge pel Mallorca. El mallorquí ha penjat l’escrit a les xarxes socials.

Darder explica el motiu de la seva marxa

Després de fitxar pel Mallorca divendres passat i sortir de l’Espanyol, no de la millor manera, Sergi Darder ha volgut acomiadar-se dels seguidors blanc-i-blaus amb un missatge a Instagram. El jugador mallorquí explica que aquests darrers sis anys a l’Espanyol “han estat una muntanya russa d’emocions, amb descensos, ascensos i competicions europees, vaig sentir que era el moment d’un canvi pel bé de tots”. Darder ha remarcat que la temporada passada va ser molt dura per a tots i que ho va donar tot dins del camp i fora.

A escala personal, ha concretat que ho va viure amb un gran sentiment de responsabilitat i que per salut personal i familiar ha hagut de fer un pas al costat per poder ser feliç i seguir gaudint de la seva professió. Ha escrit en el comunicat que “si he guardat silenci tot aquest temps ha estat perquè així ho vam decidir conjuntament amb el club” i ha remarcat que malgrat buscar la millor sortida per a totes dues parts “les últimes setmanes es van produir situacions que no em va agradar, l’amor per aquest escut és massa gran com per guardar cap rancor per tot el que ha succeït”.

Finalment ha volgut agrair a tots els entrenadors, companys i membres del club per cada moment compartit. També ha tingut unes paraules per a tots els seguidors pericos, en què ha escrit que els estarà agraït per a tota l’estima que li han demostrat i que espera que algun dia entenguin la seva decisió i el gran dolor que ha sigut per ell marxar del club.

El missatge acaba amb: “Us desitjo el millor. Sempre seré un més de vosaltres“.