Jules Koundé

Jules Koundé ja és jugador del Barça. El tècnic del primer equip, Xavi Hernández, el va assenyalar com a fitxatge prioritari a la defensa i el club blaugrana ha fet un esforç econòmic per contractar-lo. El francès s’ha convertit en una cinquena incorporació de luxe i un cop superada la revisió mèdica, aquesta propera setmana en faran la presentació oficial. Koundé s’entrena en solitari des d’aquest cap de setmana, i s’incorporarà als entrenaments del grup a partir de la setmana que ve, un cop l’equip blaugrana torni de la gira americana.

Jules Koundé signa per cinc temporades, fins al 2027

El fitxatge de Jules Koundé pel Barça ha suposat un desemborsament de 50 milions d’euros fixes del club barceloní, més 10 milions d’euros més de variables. El central francès, de 23 anys, ha signat per cinc temporades, fins al 2027, i tindrà una clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros.

Koundé ha admès que es va decidir pel club blaugrana després de parlar amb el tècnic Xavi Hernández, amb qui va connectar de seguida, i el va seduir el nou projecte de l’equip. El jugador francès prové del Sevilla FC, on ha jugat durant tres temporades. El Sevilla el va contractar del club francès Girondins de Bordeus per 25 milions d’euros, club en el qual es va formar. Ha estat 11 vegades internacional per França.

La presentació de Jules Koundé serà el dilluns 1 d’agost

Jules Koundé de moment s’entrena en solitari i serà presentat aquest dilluns 1 d’agost a les 11 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i la setmana vinent també s’afegirà als entrenaments sota les ordres de Xavi Hernández, un cop l’equip hagi tornat de la gira americana. Jules Koundé és el cinquè fitxatge blaugrana després de les incorporacions de Kessié, Christensen, Raphinha i Lewandowski.