RDT amb l'Espanyol

Raúl de Tomás és l’absència més destacada de la convocatòria de l’Espanyol per al viatge a Anglaterra, on aquest dissabte l’equip jugarà el penúltim amistós de la pretemporada contra el Brighton & Hove Albion.

La situació de Raúl de Tomás

Això vol dir que RDT seguirà sense estrenar-se aquesta pretemporada amb l’equip en un partit amistós. La versió oficial del club és que el davanter segueix un treball específic i individualitzat, ja que es va incorporar 10 dies més tard que la majoria dels seus companys, després de jugar la Nations League.

De totes maneres, el fet que Raúl de Tomás no hagi jugat cap minut encara en els amistosos que ha disputat l’Espanyol ja ha fet disparar els rumors que el davanter no seguirà com a blanc-i-blau aquesta temporada. Ara s’hi ha de sumar aquest absència en la convocatòria del partit contra el Brighton, per tant, és més llenya al foc. El futur d’RDT al club espanyolista està enlaire i s’haurà de veure com l’entitat soluciona aquesta situació, que, ara mateix, és incòmoda per a tothom. L’afició veu com el pitxitxi i jugador referència de l’equip podria fer les maletes.