Xavi Hernandez

El tècnic del Barça, Xavi Hernández, va ser clar a l’hora de respondre la pregunta sobre si li agradaria tenir a Leo Messi a la plantilla. Xavi, sense pèls a la llengua, va assegurar que “clar que m’agradaria, sí, m’agradaria”.

Xavi creu que Messi es mereix una segona oportunitat

Aquesta afirmació, Xavi Hernández la va fer a la roda de premsa prèvia al partit que aquesta matinada de dissabte a diumenge els blaugrana han de disputar contra el New York Red Bulls i que serà l’últim partit de l’equip a la gira pels Estats Units. El tècnic va argumentar, sobre el possible retorn de Messi al Barça, que “ara té contracte, és una utopia pensar en aquest any i, per tant, ens hem de centrar en aquest any“. L’entrenador va seguir explicant que “està clar que m’agradaria que l’etapa de Leo Messi al club no hagués acabat i menys de la manera com va passar”. En aquest sentit a Xavi li agradaria que “tingués una nova oportunitat, una última oportunitat per sortir del club i d’acomiadar-se com el millor jugador de la història que ha estat”.

El que queda clar, segons les paraules de Xavi, és que el possible retorn de Leo Messi al Barça seria sempre pensant en el futur, o sigui, per a la temporada 2023-24.