El primer NFT, obra d’art digital, de la història del Barça s’ha venut per 693.000 dòlars, o el que és el mateix, 677.788 euros. La venda ha estat a la casa de subhastes Sotheby’s de Nova York.

El Barça ven la seva primera obra digital

El nom del comprador del primer NFT del Barça no s’ha fet públic. Això sí, el nou propietari de l’obra va oferir 550.000 dòlars, però el preu ha augmentat fins als 693.000 dòlars a causa de les tarifes de la casa Sotheby’s. A part d’aconseguir aquest NFT, que té com a nom ‘In a Way, Immortal’, el comprador també tindrà dret a experiències VIP amb el FC Barcelona, com per exemple visites a La Masia, jugar al Camp Nou, entrega d’una pilota abans d’un amistós i trobades amb membres del club.

Aquest NFT reprodueix el mític gol de l’exjugador del Barça Johan Cruyff que va marcar a l’Atlètic de Madrid l’any 1973. Cruyff va aparèixer al segon pal i amb un salt gairebé impossible va fer entrar la pilota a la porteria madrilenya defensada per Miguel Reina. Aquesta jugada va donar el nom de “l’holandès volador” a Cruyff.