El Club Esportiu Mediterrani i el CN Atlètic-Barceloneta no han pogut aconseguir la victòria en els partits que disputaven de la dinovena jornada de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo. El conjunt de Sants ha perdut davant el Mataró a la Josep Vallés (6-8), mentre que l’Atlètic-Barceloneta ha caigut a la piscina de Sant Sebastià davant el Terrassa (7-19).

El Mediterrani no pot guanyar el Mataró

No ho tenia fàcil l’equip de Marián Díaz per aconseguir la victòria davant el conjunt de Dani Ballart. El Mataró, segon classificat, ha anat obrint forat de mica en mica en el marcador. Els dos primers quarts han estat per a les mataronines, que al descans ja guanyaven per 3 a 5, un avantatge que han ampliat en el tercer quart amb un parcial de 0 a 2. Els últims vuit minuts, el Mediterrani ha pogut retallar les diferències, però no ha estat suficient i, finalment, les santsenques han perdut per 6 a 8.

Derrota clara de l’Atlètic-Barceloneta amb el Terrassa

Poc ha pogut fer el conjunt mariner davant un Natació Terrassa que ha estat superior des d’un bon inici. L’Atlètic-Barceloneta, dirigit avui per Adrià Peidró, ha encaixat un parcial de 0 a 4 en el primer. La diferència s’ha anat ampliant durant la resta de l’enfrontament. Això sí, el segon i el tercer períodes han estat més igualats, mentre que en els últims vuit minuts les egarenques han fet un parcial de 0 a 5 que ha deixat el 7 a 19 definitiu en el marcador.