Espanyol Getafe 2022 gol Leandro Cabrera
@lagradaonline

L’Espanyol ha aconseguit sumar el primer triomf en Lliga del 2022. Els pericos han tornat a guanyar després de 63 dies, perquè l’última victòria va ser el 31 de desembre del 2021 a Mestalla contra el València. Els de Vicente Moreno han superat el Getafe, un equip que havia recuperat sensacions des de l’arribada de Quique Sánchez Flores a la banqueta del conjunt madrileny. Els blanc-i-blaus respiren després d’alguns bons partits sense resultats positius i d’una desfeta la setmana passada contra el Vila-real al Madrigal.

Un Espanyol resolutiu

L’Espanyol, a diferència d’altres ocasions, ha estat molt resolutiu. Al minut 18 Leandro Cabrera, a la sortida d’un córner i després d’un cop de cap excel·lent, ha fet el primer gol de l’enfrontament. El Getafe ha buscat l’empat sense gaire èxit i el 2 a 0 ha arribat en una jugada rocambolesca. Després d’una centrada de Sergi Darder, la pilota ha donat en dos defensors del conjunt madrileny i l’ha acabat marcant en pròpia porteria Cavaco. Era el minut 28 i les coses eren favorables per als periquitos.

Un Getafe intens, però sense encert

El Getafe era conscient que havia de buscar un gol que el fes entrar en el partit. No li quedava una altra. Els de Quique Sánchez Flores ho han intentat, però s’han trobat amb un Espanyol molt ordenat defensivament. La sortida en ràpids contraatacs ha deixat l’escletxa per a la sentència. El final del partit s’ha embrutat amb accions lletges que podien haver fet que algun dels equips s’hagués quedat amb menys jugadors al camp. Al final, triomf vital per a un Espanyol que respira alleugerit i mira amb optimisme les properes jornades.