El Barça B s’ha vist superat per un Nàstic enratxat i ha perdut per 0 a 2 al Johan Cruyff. Els de Sergi Barjuan no han pogut donar resposta a la superioritat tarragonina. Els visitants només han encaixat un gol en els últims sis partits i amb aquest triomf sumen 16 punts dels últims 18. A més a més, el filial blaugrana veu com perd el segon partit en tota la història entre tots dos conjunts. L’últim va ser fa 20 anys, amb Iniesta al Barça B.

El Nàstic aprofita les errades molt greus del Barça B

Tots dos equips s’han disputat el domini de la pilota, que s’ha alternat durant diversos trams de la primera meitat. Els tarragonins han avisat primer, però Abde, al contraatac, els deixava clar que amb espais és perillós. Tot i això, la més clara ha estat un xut al pal de Dani Romera després d’una greu errada en la sortida de la pilota blaugrana. Un “leitmotiv” del filial, que al final li ha costat el 0 a 1 al minut 17. Una nova errada d’Arnau Tenas, encara més greu que l’anterior, ha acabat amb el gol de Bonilla, un home en ratxa. El jugador del Nàstic suma quatre gols en els últims cinc partits.

Jutglà i Abde no poden tots sols

El nivell de Ferran Jutglà i Ez Abde està molt per sobre de la Primera RFEF i cada dia s’encarreguen de demostrar-ho. Els dos davanters han estat els únics que ho han intentat i una nova cavalcada del marroquí ha acabat amb un xut de Jutglà que el porter visitant ha enviat a córner. Els primers 45 minuts de la resta de l’equip han estat molt per sota del nivell d’ells dos i el Nàstic ho ha aprofitat per fer el segon a la sortida d’un córner. Trilles, al 38, ha saltat més que ningú i el seu cop de cap ha acabat al fons de la xarxa. La sagnia podria haver estat pitjor si Arnau Tenas no hagués salvat el tercer amb una mà espectacular abans del descans.

El Barça B millora a la segona part, però sense premi

Sergi Barjuan ha mogut la banqueta al descans i ha fet un doble canvi. Tot i això, les referències han seguit sent Abde i un Jutglà que ha sortit decidit a retallar diferències i ha posat a prova Manu García. El Barça B ha fet una passa endavant i Matheus s’ha topat amb la fusta en un xut des de la frontal. Els intents blaugrana s’han succeït, però sense punteria, i el Nàstic s’ha endut els tres punts del Johan Cruyff.