El CN Barcelona s’ha desfet del Canoe a la Nova Escullera per 11 a 7. Amb aquesta victòria, i quan falten dues jornades per al final de la lliga regular, els cenebistes tenen més a prop assegurar-se el segon lloc a la classificació. Per la seva banda, els madrilenys segueixen lluitant per evitar jugar la promoció de descens.

Segon quart clau per la victòria

Després d’un primer quart molt igualat amb diferència màxima d’un gol a favor del Canoe, 1 a 2, el segon ha estat la clau del partit, ja que el Barcelona ha fet un parcial de 4 a 0 amb gols d’Abel Ramon, Pol Gomà, Blai Mallarach i Roger Tahull, i han arribat al descans amb un clar 8 a 4.

Una segona part de tràmit

El segon temps ha estat de tràmit i els cenebistes han mantingut la diferència de quatre gols fins al final del partit, 11 a 7. Abel Ramon ha estat el màxim golejador del partit amb tres gols.

Retard en l’inici

El partit entre el Barcelona i el Canoe ha començat 20 minuts més tard, ja que no hi havia cap assistent a la taula d’anotadors. Finalment, ho han fet els àrbitres de taula que eren al partit que disputaven l’Atlètic-Barceloneta i el Terrassa de la Divisió d’Honor femenina.